Antena Căutare

Ultima oră! Restricții de circulație pe drumurile din Dobrogea

Autoritățile tulcene au impus, începând de vineri, restricții de circulație pe unele drumuri județene și pe Dunăre, pentru a micșora impactul problemelor care ar putea să apară din cauza cotelor crescute ale fluviului

Autoritățile tulcene au impus, începând de vineri, restricții de circulație pe unele drumuri județene și pe Dunăre, pentru a micșora impactul problemelor care ar putea să apară din cauza cotelor crescute ale fluviului.

'Începând de astăzi (vineri, n.red.), se instituie restricții de viteză pe Dunăre până la limita producerii valurilor pe toate relațiile de transport în deltă. Aceste restricții se vor menține până când nu va mai exista pericolul degradării digurilor, ridicarea măsurii urmând să se facă printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU)', a declarat vineri, pentru AGERPRES, prefectul județului Tulcea, Marin Bădiță, care este și președintele CJSU.

În ceea ce privește restricțiile de circulație pe drumurile județene, potrivit sursei, acestea intră în vigoare începând de vineri, astfel că relația Tudor Vladimirescu-Plauru nu va mai putea fi accesată decât de autoturisme cu masa totală maximă de 20 de tone, iar relația Plauru-Chilia Veche va fi posibilă doar pentru autoturismele cu masa maximă de 7 tone.

'Viteza maximă a autovehiculelor care pot circula începând de vineri pe drumul Tudor Vladimirescu-Chilia Veche, la solicitarea Consiliului Județean, va fi de 40 de kilometri pe oră, decizia fiind luată având în vedere problemele cu care se confruntă deja acest drum județean', a mai spus prefectul Bădiță.

O altă restricție de circulație a fost impusă începând de vineri pe drumul județean 222M, astfel încât în satul Grindu nu vor mai putea ajunge decât autovehicule cu masa totală de până la 20 de tone, viteza maximă de circulație pe dig fiind stabilită la 40 de kilometri pe oră.

Peste 500.000 de pensionari nu vor mai plăti contribuţii la asigurările de sănătate... BREAKING NEWS. Incendiu violent în piaţă Moghioroş din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x