Antena Căutare

Un băiețel de 11 ani bolnav de cancer a înduioșat tot internetul. Ce cuvinte a vrut să transmită în ultimele clipe

Finlay Church a fost diagnosticat cu cancer la creier și de atunci viața lui s-a schimbat radical.

Finlay Church a fost diagnosticat cu cancer la creier și de atunci viața lui s-a schimbat radical.

La numai 11 ani băiețelul a încetat din viață, dar știind starea în care se află a dorit să transmită familiei lui câteva cuvinte. Pentru a nu-i întrista și mai mult, acesta a dictat mătușii lui o scrisoare de adio.

”Numele meu este Finlay Church. Îmi place numele meu. Îmi plac ciocolata și mâncarea. Întotdeauna mi-a plăcut mancarea. Durerea se simte ca durere și nu pot explica altfel și m-am săturat. Pentru că este plictisitor și m-am săturat de senzația asta în fiecare zi. Mă simt obosit și am dureri în mușchi și m-am săturat să fiu gras.

Pentru mama mea - nu știu ce să-i zic. Doar că m-am săturat să trec prin asta. Îmi iubesc mama, este nebună, minunată, incredibilă. M-ai ajutat să trec prin asta, m-ai spălat, m-ai hrănit și mă iubești. Nu pot să-ți zic cât de mult te iubesc și eu pe tine și cât apreciez ajutorul tău. Ești cea mai bună mamă din lume. Sunt doar puțin speriat de cancer.

Tată, ești mai sensibil decât mama și mai matur. Te iubesc pentru că esti atât de grijuliu și atent și că nu te îmbeți așa de mult ca mama.

Să încep cu binele? Ne-am luat un câine, ne-a unit familia, am strâns mii de lire pentru Spitalul de copii din Birmingham și Institutul de cercetare a Cancerului. Sunt fericit că oamenii au ajutat. Acum partea proastă a cancerului: medicamentele și faptul că te simți atât de rău. Sunt puțin speriat că voi pierde lupta. Sper că nu. O să lupt în continuare.”, au fost ultimlee cuvinte ale lui Finlay.

Din păcate, Finlay a pierdut lupta cu cancerul în noiembrie 2015.

Ucenic al lui Arsenie Boca, despre minunile "Sfântului Ardealului": "Când mi-a pus mâna pe creștet, am si... Zeci de jandarmi au descins în redacţia de ştiri Antena 1! Intervenția neobișnuită a fost filmată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x