Antena Căutare

Hotul care trecea prin zid! Un barbat a spart un depozit de materiale de constructii de patru ori

A spart un depozit de materiale de constructii de patru ori. Un barbat a furat linistit zeci de tevi de cupru, fara ca proprietarii sa-si dea seama, pentru ca demonta un perete si-l asambla la loc dupa ce pleca cu prada. A cincea lovitura l-a trimis dupa gratii. Barbatul a fost prins in flagrant de politisti, in timp ce facea echilibristica cu tevile in brate

In varsta de 36 de ani, barbatul a avut un plan bine pus la punct. A stiut exact pana unde sa intre, exact unde sunt camerele amplasate. Avea o dexteritate ce i-a surprins chiar si pe politisti. O singura teava catarea 2 kg, iar la fiecare lovitura barbatul fura zeci de tevi.

Noaptea trecuta insa, lovitura a fost urmarita de politistii de la Serviciul de Investigatii. S-a organizat o actiune de supraveghere a obiectivului economic. Astfel, a fost prins in flagrant autorul.

Valoarea tevilor furate este de 11.000 lei. Barbatul insa, le-a taiat bucati si le-a vandut la fier vechi cu 2.000 de lei.

O sotie geloasa a sechestrat si a torturat presupusa amanta a sotului ei! Adolescenta de 17 ani a ramas fara o ureche, a... Romanii au inceput sa sufere de boli inflamatorii digestive. Specialisti, care sa-i trateze, sunt prea putini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x