Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

A scăpat ca printr-o minune dintr-un accident cumplit, însă ce a făcut imediat după, i-a îngrozit până și pe polițiști. Ce se întâmplase, de fapt, cu bărbatul?

Un bărbat de 50 de ani, din Prahova, a supraviețuit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat într-o râpă de aproape 20 de metri. Când au ajuns la fața locului, polițiștii nu au găsit pe nimeni în sau lângă autoturism.

Imagine arhivă

Din informațiile furnizate de Poliția Prahova, alerta s-a dat marți noaptea, după ce o maşină s-a răsturnat într-o râpă, pe DJ101 P, între localităţile Măgureni şi Bobolia.

Potrivit surselor judiciare, atunci când au ajuns la locul accidentului, oamenii legii nu au găsit nicio persoană, iar maşina era căzută într-o râpă de aproximativ 20 de metri.

Polițiștii și popmpierii au început imediat căutările. Individul, un bărbat de 50 de ani, din Măgureni, a fost găsit mort, sub un pod CFR care traversează râul Prahova, iar primele cercetări indică faptul că s-ar fi sinucis.

Reprezentanţii ISU Prahova au transmis, la rândul lor, că şoferul a fost găsit mort, după două ore de căutări şi la o distanţă de aproximativ 4 km de locul în care s-a produs accidentul, scrie Mediafax.

Recomandari