Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Fetiță de 11 ani abuzată și amenințată de un vecin. "A rămas să doarmă, cu acordul mamei"

Un bărbat de 45 de ani din Petroșani, județul Hunedoara, a fost reţinut, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a violat o fetiţă de 11 ani şi a ameninţat-o, aceasta fiind vecina lui.

Fetiță de 11 ani violată și amenințată de un vecin

Mama fetei a cerut ajutorul poliţiştilor, anunţând, miercuri seara, că fiica sa de 11 ani a fost violată şi şantajată de vecinul ei în vârstă de 45 de ani, potrivit reprezentaţilor IPJ Hunedoara.

Bărbatul ar fi ameninţat-o pe fată că, dacă va spune cuiva, va arăta imagini compromiţătoare cu ea.

Anchetatorii verifică de ce femeia i-ar fi permis fetei să doarmă, uneori, în casa acestuia.

„O femeie de 34 de ani a reclamat că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violată de un bărbat de 45 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuinţa bărbatului de 45 de ani, din Petroşani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Copilă de 13 ani, însărcinată după un viol

Bărbatul reţinut este acuzat că avea înregistrări cu fata şi o şantaja că le va face publice, dacă va spune familiei că a întreţinut relaţii sexuale cu el.

Fata a fost audiată la Poliţie, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore. El va fi prezentat magistraţilor cu acuzaţia de viol si şantaj.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

„A atins-o pe picior şi în spate pe fund”- Cum a reușit o mamă să își salveze copila din ghearele unui prădător sexual? Fetița fusese racolată pe Facebook

Recomandari