Căutare Live

Un bărbat din judeţul Vâlcea a sărit de pe geam pentru a scăpa de flăcările care i-au distrus locuința

Un incendiu s-a produs, luni dimineaţă, într-o locuinţă din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea, proprietarul imobilului aruncându-se de pe geam pentru a scăpa de flăcări. El a suferit arsuri pe membre şi s-a rănit în cădere.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au transmis, luni dimineaţă, că un incendiu s-a produs într-o locuinţă din comuna Ioneşti.

”Din nefericire, o persoană a sărit pe geam, suferind diverse politraumatisme şi o plagă la picior. I se acordă prim ajutor de către echipajul SAJ”, a transmis ISU Vâlcea.

Pompierii au precizat că este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani care a sărit de pe geam pentru a scăpa de flăcări. El a suferit arsuri de gradele I şi II pe membre şi s-a lovit în cădere.

”Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este scăparea de gaze de la instalaţia de alimentare a aragazului. În momentul intrării bărbatului în bucatarie şi aprinderii corpului de iluminat, s-a produs evenimentul”, a mai transmis ISU Vâlcea.

Pompierii au stabilit că butelia de la aragaz fusese instalată în cursul zilei de duminică.

Sursa : news.ro

Șoferul care a provocat un accident în Galați a fost luat la bătaie: "Sunt vinovat, recunosc! Recunosc! Nu mă chinu... Evaluare Națională 2019. Topul liceelor din București și din România...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri