Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Crimă sângeroasă în Teleorman! Și-a ucis soția, apoi și-a strâns de gât bebelușul de un an și s-a sinucis. Ceilalți cinci copii au văzut scena de groază

Crimă odioasă petrecută în județul Teleorman, unde un bărbat curprins de gelozia și-a ucis soția, apoi și-a strangulat bebelușul de doar un an și câteva luni. Micuțul a fost strâns de gât până și-a dat ultima suflare. Bărbatul a sfârșit prin a-și înfinge un cuțit în inimă. Oamenii legii l-au găsit plin de sânge, ținând arma albă în mână, acceași armă cu care i-a luat viața și soției. 

Crimă în Teleorman

Presa locală din Teleorman scrie că totul s-a petrecut pe fondul geloziei. În urmă cu două săptămâni, omul a revenit în țară, din Franța. La câteva zile a venit și soția sa iar de atunci au început certurile.

Înainte de a-și ușide soția și copilul, bărbatul a mers la persoana ce avea grijă de locuință, spunându-i că pleaca din nou în străinătate și înmânându-i mai multe carduri bancare și o sumă importantă de bani. Aceeași sursă mai scrie că totul a fost premeditat.

Crimele, petrecute în fața celorlalți cinci copii

În urmă, au rămas alți cinci copii. De altfel, aceștia sunt cei care au anunțat poliția. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție și ofițeri din trupele speciale.

Recomandari