Căutare Live

Un BMW X5 a ars ca o torță pe drumul dintre Alexandria și Vitănești! Scandal mare, la sosirea pompierilor!

Nici măcar celebrele autoturisme germane nu mai sunt ce au fost. Un incident înfiorător s-a petrecut zilele trecute în Teleorman, pe drumul care leagă Alexandria de Vitănești, unde un X5 a ars ca o torță

Nici măcar celebrele autoturisme germane nu mai sunt ce au fost. Un incident înfiorător s-a petrecut zilele trecute în Teleorman, pe drumul care leagă Alexandria de Vitănești, unde un X5 a ars ca o torță.

Imaginile au fost filmate de către ați participanți la trafic, care au oferit și amănunte despre locație și posibila cauză a evenimentului neobișnuit. Vestea bună este că nimeni dintre toți cei aflați în autoturism nu a avut de suferit, deși incendiul a izbucnit instantaneu și flăcările s-au propagat cu repeziciune.

În câteva zeci de minute au sosit la fața locului și echipajele de pompieri solicitate, dar apariția lor a fost tardivă, mașina arzând într-o mare proporție. Mai mult, supărați că cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență nu au sosit la timp pentru a stinge mai repede focul.

Se pare că întreg episodul a fost cauzat de către un scurt-circuit, variantă neconfirmată de poliție.

S-a ales cu o mână paralizată și e dependentă de tubul de oxigen. Alina vrea să trăiască pentru copilul ei... Rostește această rugăciune dacă ești în necaz. Preoții spun că, alături de o lumânare aprinsă, face minuni...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri