Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Un BMW X5 a ars ca o torță pe drumul dintre Alexandria și Vitănești! Scandal mare, la sosirea pompierilor!

Nici măcar celebrele autoturisme germane nu mai sunt ce au fost. Un incident înfiorător s-a petrecut zilele trecute în Teleorman, pe drumul care leagă Alexandria de Vitănești, unde un X5 a ars ca o torță

Nici măcar celebrele autoturisme germane nu mai sunt ce au fost. Un incident înfiorător s-a petrecut zilele trecute în Teleorman, pe drumul care leagă Alexandria de Vitănești, unde un X5 a ars ca o torță.

Imaginile au fost filmate de către ați participanți la trafic, care au oferit și amănunte despre locație și posibila cauză a evenimentului neobișnuit. Vestea bună este că nimeni dintre toți cei aflați în autoturism nu a avut de suferit, deși incendiul a izbucnit instantaneu și flăcările s-au propagat cu repeziciune.

În câteva zeci de minute au sosit la fața locului și echipajele de pompieri solicitate, dar apariția lor a fost tardivă, mașina arzând într-o mare proporție. Mai mult, supărați că cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență nu au sosit la timp pentru a stinge mai repede focul.

Se pare că întreg episodul a fost cauzat de către un scurt-circuit, variantă neconfirmată de poliție.

Recomandari