Antena Căutare

Ce carantină, ce pandemie de coronavirus?! Un copil de zece ani din Țăndărei a fost prins la volan: ”Ieșise la plimbare. Tatăl lui i-a dat mașina!”

Un copil în vârstă de zece ani, din Țăndărei, unul dintre orașele aflate în carantină totală din cauza epidemiei de coronavirus, a fost prins de polițiști în timp ce se afla la volan. Se pare că tatăl acestuia i-a dat mașina și au plecat la plimbare. 

Ce carantină, ce pandemie de coronavirus?! Un copil de zece ani din Țăndărei a fost prins la volan: ”Ieșise la plimbare. Tatăl lui i-a dat mașina!”
Ce carantină, ce pandemie de coronavirus?! Un copil de zece ani din Țăndărei a fost prins la volan: ”Ieșise la plimbare. Tatăl lui i-a dat mașina!”

Copilul în vârstă de zece ani a fost depistat de polițiști în timp ce se afla la volanul unui autovehicul. În dreapta stătea nimeni altul decât tatăl lui, un bărbat de 29 de ani.

Conform IPJ Ialomiţa, conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui minor în vârstă de 10 ani, din oraşul Ţăndărei, iar pe scaunul din dreapta a fost identificat tatăl acestuia, un bărbat 29 de ani, care i-a încredinţat autovehiculul fiului său, pentru a-l conduce. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere. Tatăl minorului a fost, de asemenea, sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020.

Ultimă oră! Alte 303 de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 11.339

Țăndărei, al doilea oraș din România plasat în carantină totală

Orașul Țăndărei a intrat în carantină la începutul lunii aprilie, în urma Ordonanței Militare nr. 7. Astfel, de atunci, nimeni nu poate intra sau ieși în / din Țăndărei prin alte zone decât cele publice. Decizia a fost luată având în vedere numărul mare de persoane infectate și de decese înregistrate în localitate.

Aparat care poate face aproape 2.000 de teste pentru coronavirus zilnic, primit ca donaţie de Spitalul Judeţean din Deva

Alte 303 cazuri de coronavirus au fost înregistrate în România

Până astăzi, 27 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.339 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Stategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.141 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 631 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 303 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Un nou posibil focar de Covid-19 în România, la 80 km de Capitală! O asistentă din Ploiești ar fi infectat 45 de cadre medicale

La ATI, în acest moment, sunt internați 227 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.906 persoane. Alte 23.012 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 143.834 de teste.

După ce Niculae, băiețelul sărac din Constanța, a cerut ajutor, copiii fără posibilități financiare vor primi laptopuri ... Virgil Musta a dezvăluit REȚETA pentru tratarea coronavirusului: "Este o medicaţie care se foloseşte în alte patol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x