Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Caz revoltător în Iași! Un copil a sărit la gâtul tatălui său, când a văzut că acesta îi violează sora mai mică

La 14 ani, unui adolescent i-a fost dat să-și vadă propriul tată în timp ce încerca să o abuzeze sexual pe sora lui mai mică. Scenele s-au petrecut în Iași, iar copilul a făcut tot posibilul să o scoată pe fetiță din mâinile părintelui. Bărbatul i-a scos hainele fetei de 13 ani, a lovit-o și a violat-o. Imediat ce au scăpat de el, copiii au mers împreună să ceară ajutor.

Copilă violată de tată, în Iași

Copila de doar 13 ani a fost batjocorită chiar de cel care i-a dat viață. Ieri, coșmarul fetei și a fratelui ei s-a terminat. Ambii au fost luați din casa groazei și internați în regim de urgență într-un centru din cadrul DGASPC Iași, scrie publicația locală bzi.ro.

La scurt timp, în cameră a intrat fratele copilei. Văzând ce se întâmplă, a sărit în capul tatălui său pentru a-și salva sora. Ulterior, frații au mers să ceară ajutor la casa unor rude din apropiere. După ce au aflat ce s-a întâmplat, rudele copiilor i-au sfătuit să anunțe Poliția. Ieri după prânz, fata a sunat la 112 și a povestit ce s-a întâmplat. Imediat un echipaj a ajuns în zonă și i-a ridicat pe cei doi copii. După ce oamenii legii au aflat povestea, minorii au fost luați și duși la o Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Acolo, ambii au fost examinați. Mai apoi, anchetatorii au luat legătura cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași.

„Este vorba despre doi minori care au fost internați în regim de urgență. Aceștia vor fi consiliați și supravegheați de personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului. Deocamdată s-a luat măsura ridicării imediate din familie”, a precizat aseară Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași.

Recomandari