Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un cuplu a donat darul de nuntă pentru a oferi un acoperiș deasupra capului unei familii cu patru copii! „Le-am oferit o casă”

Doi tineri căsătoriți din Popești Leordeni au donat darul de nuntă, în valoare de 35.000 de lei, unei fundații care va construi o casă în Sâmbăta de Sus pentru o familie cu patru copii mici. Minorii numesc acasă o anexă a unui grajd, lângă care îngrijesc câteva vite.

Un cuplu a donat darul de la nuntă pentru a face fericită o familie cu patru copii

„Sunt doi adulţi şi patru copii. Stau într-un bordei, într-o anexă a unui grajd care este pe proprietatea celor care deţin vitele de care au grijă. Sunt genul de familie care e pusă la zid, alungaţi. L-am găsit pe Raul în foişorul Mănăstirii Sâmbăta de Sus. Nu mâncase de câteva zile”.

Fiul cel mare, Raul, în vârstă de opt ani a fost găsit infometat, dormind într-un foișor al Mănăstirii Sâmbetei de Sus de către o reprezentată a asociației „Licurii fericiți” din Câmpul Moldovenesc. Cei patru copii au opt ani, cinci ani, doi ani și respectiv câteva luni.

Reprezentanta asociației a rămas impresionată de povestea băiețelului și a decis ca Moș Crăciun să aducă în dar familiei o casă. Donația cea mai mare a venit din partea unui cuplu proaspăt căsătorit din Popești-Leordeni, care a decis să doneze darul de nuntă.

Un cuplu a donat darul de nuntă pentru a oferi un acoperiș deasupra capului unei familii cu patru copii! „Le-am oferit o casă”

„Nu-i cunosc. Am lansat un apel pe Facebook. Ne-au trimis mesaj să le dăm detalii, ce intenţionăm să facem. Ne-au impresionat. Ştiu că el se numeşte Andrei Nistor, că sunt din Popeşti-Leordeni şi ne-a spus că va face o donaţie puţin mai mare pe care au primit-o de la alţi oameni, pentru că ei au destul. S-au decis să dea darul de nuntă mai departe”, a afirmat reprezentanta Asociaţiei.

În total, costul construcției se ridica la 100.000 de lei, dintre care cei doi tineri au donat 35.000 de lei.

„Casa este aproape gata. Pământul este de la Primărie. Casa este construită din temelii. Voluntarii finalizează acum interioarele. Părinţii sunt şi acum şocaţi că cineva îi ajută”, a adăugat femeia.

Recomandari