Antena Căutare

Un elev a fost luat la pumni de un jandarm, în ziua Bacalaureatului! Scenele de violență au fost surprinse de camerele de supraveghere - Video

Avem imaginile cu momentul în care un elev de 16 ani este bătut de un jandarm, chiar la şcoală. Vă reamintim că incidentul extrem de grav s-a petrecut într-un liceu din judeţul Giurgiu!

Avem imaginile cu momentul în care un elev de 16 ani este bătut de un jandarm, chiar la şcoală. Vă reamintim că incidentul extrem de grav s-a petrecut într-un liceu din judeţul Giurgiu! Jandarmul a lovit elevul de mai multe ori cu pumnul şi cu palmele. Incidentul a avut loc pe 3 iunie, chiar în prima zi a Bacalaureatului dar a fost ţinut ascuns până ieri, când au apărut imagini de pe camerele de supraveghere. După ce totul a devenit public, subofiţerul a demisionat. Urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Jandarmul a intrat în clasă cu un singur gând: să-i aplice o corecție elevului de 16 ani cu care ar fi avut un conflict verbal pe holurile liceului. Prima dată l-a lovit cu pumnul, apoi i-a dat o palmă. Băiatul s-a îndepărtat, dar a mai încasat o palmă.

Totul s-a derulat cu ochii îngroziți ai celorlalți elevi. Adolescentul bătut a încercat să-i ceară explicații jandarmului, dar a fost pe cale să mai primească o lovitură. S-a retras, la timp, în spatele băncilor, iar subofițerul a ieșit din clasă.

Timp de o săptămână și jumătate, incidentul a fost ținut sub tăcere de reprezentanții școlii, dar și ai Jandarmeriei. Până ieri, când au apărut imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

Între timp, jandarmul și-a prezentat demisia, dar aceasta nu-l va scuti de ancheta procurorilor militari.

„Asigurăm opinia publică că un asemenea comportament nu este tolerat la nivelul Jandarmeriei și ne delimităm cu tărie de acțiunea subofițerului care apare în aceste imagini”, a declarat Nicoleta Beianu, reprezentant al Jandarmeriei Giurgiu.

Părinții elevului au scos certificat medico-legal după loviturile încasate de adolescent și au depus plângere la Parchet împotriva jandarmului violent.

Mai mult informații, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

Când începe postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel în acest an. Tradiţii pe care românii le respectă cu sfințenie... Femeie răpusă de căldura din microbuzul cu care făcea naveta. S-a întins pe jos și a stat minute bune până să primească ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x