Antena Căutare

Un martor cu identitate protejată dezvăluie încrengătura Caracal: „Mi s-a spus să nu mai pun prea multe întrebări”

Un martor cu indentitate protejată a relatat reporterilor Antena 3 cum a decurs discuţia lui cu Poliţia în momentul în care a vrut să sesiseze anumite informaţii cu privire la traficul de persoane în Caracal.

Un martor cu identitate protejată a relatat reporterilor Antena 3 cum a decurs discuţia lui cu Poliţia în momentul în care a vrut să sesiseze anumite informaţii cu privire la traficul de persoane în Caracal.

„Am mers la Poliție și am anunțat dispariția fetei. Șeful Poliției Caracal a trimis doi polițai, îmbrăcați în civil, la adresa pe care noi am dat-o. Mi-a zis că e foarte simplu, că se știa că fata este acolo, că a fost o plecare voluntară. Eu i-am zis că nu e adevărat, dar el mi-a spus să nu spun așa ceva și să nu mai pun prea multe întrebări”, a povestit bărbatul a cărei fiică a căzut pe mâinile traficanților de persoane din Caracal.

Tot astăzi, a apărut o nouă înregistrare șocantă ce atestă, din nou, incompetența și nepăsarea polițiștilor din Caracal. Mai multe detalii, puteți citi aici.

Proxenetism, șantaj și cămătărie. Sunt câteva dintre acuzațiile ce au apărut în spațiul public la adresa unuia dintre polițiștii ce păzeau casa lui Gheorghe Dincă. Omul de afaceri Remus Rădoi susține că Dan Dumitrescu ar face parte dintr-o rețea de proxenetism.

„Nu vreau să răspund la aceste acuzații. E problema dânsului dacă spune chestiile astea. Îl cunosc foarte bine pe domnul Rădoi, de aproximativ zece ani. Pot să spun că aveam o relație bună, făcea parte din cunoștințele mele bune domnul Rădoi. Nu știu efectiv, de ce face aceste acuzații”, a spus polițistul. Mai multe informații despre acest subiect, puteți găsi aici.

Sursa: Antena 3

O zi la ștrand s-a transformat în tragedie. Un copil a fost lăsat să moară de salvamarii care ar fi trebuit să îl păzeas... Amenzi uriașe pentru medicii care își lasă pacienții să aștepte prea mult: „Ar trebui să fim sprijiniţi şi nu umiliţi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x