Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Înregistrare halucinantă! Noi dovezi ale incompetenței agenților din Caracal: „Dimineață, când se luminează, veniți”

Înregistrare halucinantă! Noi dovezi ale incompetenței agenților din Caracal. Ce i s-a spus unui bărbat care cerea intervenția oamenilor legii în urma unei bătăi într-un local din oraș.

Înregistrare halucinantă! Noi dovezi ale incompetenței agenților din Caracal. Ce i s-a spus unui bărbat care cerea intervenția oamenilor legii în urma unei bătăi într-un local din oraș.

Corespondentul Antena 3, Georgiana Murgilă, a oferit mai multe detalii despre înregistrarea audio. Era vorba, de fapt, despre un scandal ce avusese loc în fața unui club din Caracal. Cei care se ocupau de paza acelui local au făcut apel la Poliție. Câțiva agenți și-au făcut apariția la fața locului, au consemnat faptul că acolo avusese loc un scandal, după care ar fi plecat. Mașinile distruse ar fi rămas la fața locului, pagubele nefiind consemnate de oamenii legii.

S-a sunat, din nou, la Poliția Caracal, pentru a vedea dacă va veni cineva să audieze martorii, pentru a face fotografii sau pentru a strânge probe, așa cum se procedează în astfel de cazuri.

Descoperire bombă în cazul Caracal! Polițistul care păzea casa lui Gheorghe Dincă, acuzat de proxenetism: „Lua fete, le droga și le agresa sexual”

Ce l-a sfătuit polițistul pe el care a sunat să reclame pagubele produse în urma scandalului din fața clubului din Caracal:

POLIȚIST: Poliția!

APELANT: Alo! Tot de la... sunt. Nu au venit colegii dumneavoastră aici. Au luat anumite date și au plecat. Sunt mașini sparte, făcute praf! Nu vine nimeni, să putem să plecăm și noi acasă?

POLIȚIST: La ... să depuneți plângere...Se depune plângere la distrugere.

APELANT: Păi da, dar nu trebuia să vină, să vadă, să... Sunt martorii aici.

POLIȚIST: Ei au făcut ce au făcut, cei care sunt pe Operativ, și acum se depune plânere scrisă.

APELANT: Păi și mișcăm mașinile de aici, nu se mai vede după aceea...

POLIȚIST: Nu e nicio problemă. Dimineață, când se luminează, veniți. Sau când vreți...

APELANT: Bine, bine. La revedere.

O nouă instituție ar putea apărea în România, în urma cazului de la Caracal! Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

Recomandari