Antena Căutare

Un nou caz de malpraxis: Un bebelus a murit in pantecele mamei

In loc sa tina in brate primul ei copil, o tanara de numai 21 de ani trebuie sa imbrace acum haine cernite. De vina sunt medicii care trebuiau sa o asiste la nastere, spune femeia. Desi intrase in a noua luna de sarcina, au lasat-o sa astepte o zi pana cand i-au facut o ecografie.

Cand a simtit ca ii vine socorul, tanara s-a dus la spitalul din Borsa. Medicii au internat-o, dar i-au spus ca nu e pregatita inca sa aduca bebelusul pe lume, asa ca au lasat-o sa astepte. Pana a doua zi, cand i-au facut o ecografie si i-au spus ca totul este normal.

Asadar, femeia s-a intors in salon. Dimineata, a fost consultata din nou si atunci a aflat ca nu va fi mama. Fatul pe care il purta in pantece era mort. Sarcina se oprise din evolutie, iar inima copilului nu mai batea.

Acum, familia tinerei asteapta rezultatele necropsiei si este convinsa ca medicii sunt de vina. In schimb, doctorii spun ca sistemul este de vina pentru aceasta tragedie. Explicatia nu le multumeste pe rudele tinerei care a nascut un copil mort.

Cod galben de vreme rea pentru 22 de judete: Viscolul a pus deja stapanire pe Pasul Tihuta... In Botosani, strazile sunt asfaltate pe ninsoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x