Antena Căutare

Un politist din Constanta a prins un hot in timp ce se afla in afara programului de lucru

Un politist din Constanta a demonstrat ca meseria nu se lasa in sifonier, odata cu uniforma. Cand a vazut ca o pensionara este talharita in plina strada, agentul, care se afla in timpul liber, n-a stat pe ganduri si a pornit in urmarirea hotului. L-a prins dupa cateva sute de metri si i-a inapoiat femeii geanta intacta.

Luat prin surprindere, femeia nu a avut timp sa reactioneze. Primul ei impuls a fost sa strige dupa ajutor. A avut norocul sa fie auzita chiar de un agent al Biroului de Investigatii Criminale Constanta.

“In timp ce eram cu baiatul in zona parcului de la gara, am auzit o femeie care striga dupa ajutor. Cand am intors capul am vazut un tanar care alerga din directia in care se afla acea femeie, catre strada Traian. Tanarul repectiv avea asupra lui poseta”, a povestit politistul.

Acesta nu a stat nicio clipa pe ganduri. Si-a lasat copilul la loc sigur si a alergat in urmarirea infractorului. I s-au alaturat, in scurt timp, si cativa trecatori alaturi de care a reusit sa il puna la pamant pe tanarul infractor.

Faptasul a fost condus, apoi, la sectia de politie pentru declaratii. Acum, este cercetata pentru talharie.

Patru oameni au fost raniti, dupa ce un sofer s-a angajat intr-o depasire pe linia continua... Pompierii din Mures au demonstrat cum poate fi salvat un om prins sub gheata unui lac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x