Un pompier din Neamț a venit să stingă focul pornit la o casă, dar a primit un pumn în față! Motivul te va lăsa fără cuvinte!

 

Un pompier chemat să stingă un incendiu la o casă din Neamţ a primit, în loc de mulţumiri, un pumn în faţă!

Întâmplarea a devenit imediat cunoscută și a stârnit numeroase reacții. Pompierul a primit un pumn nu de la proprietar, ci de la un vecin, nemulţumit că specialistul nu ţine cont de indicaţiile lui. Bărbatul acuzat de violenţă spune că nu l-a atins nici cu un deget. Doar l-a înjurat.

Modul în care pompierii îşi făceau treaba a reprezentat un motiv de mare supărare pentru un localnic. Însă, deşi s-a enervat rău, bărbatul susţine că nu i-a aplicat nicio corecţie fizică vreunuia dintre cei care încercau să stingă focul. Chiar dacă, la un moment dat, aceştia l-au stropit cu apă.

Şefii pompierului agresat au, însă, o altă variantă.

La momentul coborârii de pe acoperişul locuinţei incendiate pentru înlocuirea buteliei cu aer comprimat, subofiţerul a fost agresat şi fizic de cetăţeanul respectiv.

Localnicii din Săvineşti au păreri împărţite asupra incidentului.

Nu este prima dată când pompierii din Neamţ se confruntă cu astfel de probleme. În urmă cu un an, un alt pompier a fost atacat cu cuţitul de proprietarul unei case care luase foc.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe