Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Român de 21 de ani, mort într-un parc național american! Tânărul a căzut în gol de la o înălțime de peste șase metri

Un român în vârstă de 21 de ani a murit într-un parc naţional american. Pasionat de aventură, tânărul din Piteşti a escaladat pereţii unei cascade, dar a căzut în gol de la o înălţime de peste şase metri. Salvatorii l-au preluat cu un elicopter, dar din nefericire era prea târziu.

Un român în vârstă de 21 de ani a murit într-un parc naţional american. Pasionat de aventură, tânărul din Piteşti a escaladat pereţii unei cascade, dar a căzut în gol de la o înălţime de peste şase metri. Salvatorii l-au preluat cu un elicopter, dar din nefericire era prea târziu. Prietenii şi foştii colegi ai românului au lansat o strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile repatrierii.

O scenă dramatică într-un peisaj care îţi taie răsuflarea. Imobilizat, pe o targă ataşată unui elicopter, Lucian este preluat de la baza cascadei Bridalveil din California. Doi paramedici îi stau alături şi îl monitorizează, dar starea lui este critică. Tânărul a încercat să escadeze peretele ud al cascadei însă a alunecat şi a căzut în gol şase metri.

Întotdeauna a zis că nu i se poate întâmpla nimic, avea încredere în el, era foarte curajos şi foarte, foarte ambiţios!

În căutarea adrenalinei, tânărul în vârstă de 21 de ani a escaldat stâncile fără echipament special şi fără indicaţiile unui ghid. Vizitase cascada din Valea Yosemite şi în urmă cu câteva zile. S-a prăbuşit chiar sub ochii unui prieten.

Lucian era în Statele Unite pe perioada vacanţei cu programul Work and Travel. Apropiaţii au demarat o strângere de fonduri pentru a-i repatria trupul.

Situat în estul Californiei, Parcul Yosemite este o destinaţie turistică fascinantă, dar şi periculoasă în acelaşi timp. Un studiu arată că 300 de acidente au avut loc acolo în ultimii 15 ani. După moartea lui Lucian, alţi doi oameni s-au rănit în acelaşi mod.

Recomandari