Antena Căutare

Un sofer beat din Bistrita Nasaud a accidentat grav un barbat care mergea pe margina drumului

O clipa de neatentie si mai multe pahare de alcool. De asta a avut nevoie un sofer din Bistrita Nasaud pentru a lovi in plin un barbat care mergea pe margina drumului impreuna cu fiica de doi ani si sotia. Din fericire, copilul si mama acestuia au scapat cu o sperietura, dar barbatul se zbate acum intre viata si moarte.

Cu vederea incetosata de alcool, soferul l-a atins cu oglinda pe barbatul care se afla pe marginea drumului impreuna cu sotia si copilul sau. Cu cateva secunde inainte, fetita a apucat sa coboare din bratele tatalui ei. A fost decizia care i-a salvat viata. .

Cu o alcoolemie de 0,35 miligrame alcool pur in aerul expirat, soferul a ajuns la sectia de polite, iar victima sa pe patul de spital. Barbatul are un traumatism cranio-cerebral si a intrat in coma.

Soferul este acum cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa si pentru ca s-a urcat beat la volan.

Traditii de Dragobete: Fetele nemaritate isi afla alesul, iar ploaia semnifica venirea primaverii... Un afacerist din Arad a pus bazele unei ferme pisciole populate cu somn african...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x