Antena Căutare

Un șofer din Brăila la un pas să leșine în timp ce se afla la volan. Pasagerii au sunat la 112 și l-au stropit cu apă

Un șofer de autobuz din Brăila a fost la un pas de leșin în timp ce se află la volan. A reușit să oprească în siguranță, iar un pasager a sunat la 112.

Un șofer de autobuz din Brăila a fost la un pas de leșin în timp ce se află la volan. A reușit să oprească în siguranță, iar un pasager a sunat la 112.

Incidentul a avut loc pe calea Galați din Brăila, în autobuzul companiei edilitare de transport se aflau cel puțin 20 de persoane în momentul în care i s-a făcut rău șoferului.

Martorii susțin că în momentul în care autobuzul a oprit în stație, o s-a făcut rău șoferului și i-a căzut capul pe volan. Speriați, mai mulți pasageri au sunat la 112, în timp ce restul îl stropeau pe față șî încercau să îi facă vânt șoferului.

Ulterior, bărbatul și-a revenit și după ce s-a asigurat că autobuzul este gol, a dus mașina în garaj. Bărbatul va face un set de analize medicale pentru a afla cauza pentru care i s-a făcut rău, mai ales că în interiorul autubuzul instalația de aer condiționat era pornită.

„Şoferului i s-a făcut rău în timpul serviciului. A fost scos de pe traseu, a mers la spital. El nu avea probleme medicale cunoscute”, a declarat directorul societăţii Braicar, Cornel Săndulescu.

Șeful Postului de Poliție Breaza, mort în accidentul din Brașov. Soția și copilul de trei ani se zbat între viață și moa... Apare numărul de urgență 114! Când și cum se va folosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x