Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

A vrut să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu părinții, dar a fost  salvat la timp! Tânăr de 23 de ani, readus la viață de un polițist

Un tânăr a fost la un pas de moarte, după ce în urma unei discuții tensionate cu părinții a decis să-și pună capăt zilelor. A fost, însă, salvat la timp de un polițist. 

Un tânăr a fost la un pas de moarte, după ce în urma unei discuții tensionate cu părinții a decis să-și pună capăt zilelor. A fost, însă, salvat la timp de un polițist.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, tânărul de 23 de ani, din localitatea Poiana Codrului, a anunţat printr-un apel la 112 că vrea să se sinucidă în urma unor neînţelegeri pe care le-a avut cu părinţii.

"Apelul a fost direcţionat către agent de poliţie Ungur Vasile, şeful Postului de Poliţie Crucişor, care s-a deplasat de urgenţă la domiciliul tânărului, unde, întâlnindu-se cu părinţii acestuia, le-a comunicat de intenţiile fiului lor şi au pornit împreună în căutarea lui. Ajuns la o anexă, a constatat că poarta de acces era închisă din interior, astfel că a forţat-o pentru a reuşi să intre, moment în care a observat tânărul agăţat cu ajutorul unei sârme, înfăşurată în jurul gâtului, de un par, în mijlocul anexei. Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din prinsoare, l-a scos afară şi i-a acordat primul ajutor, salvându-i viaţa. Ulterior a solicitat o ambulanţă care l-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a precizat sursa citată.

Agentul de poliţie Vasile Ungur îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Crucişor, din luna iulie 2016, fiind încadrat din sursă externă. Înainte a îmbrăca uniforma de poliţist, el a fost militar timp de 6 ani, perioadă în care a participat inclusiv la o misiune în Afganistan.

Recomandari