Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Un târg inedit de globuri şi decoraţiuni la un spital din Târgu Mureș! Banii obținuți vor fi folosiți pentru a cumpăra aparatură

Un târg inedit de globuri şi decoraţiuni a fost organizat, la Tg. Mureş, de medicii şi mamele micilor pacienţi internaţi în Secţia de Neonatologie a Spitalului de Urgenţă din oraş! Banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de incubatoare, atât de necesare spitalului.

Târg inedit de globuri şi decoraţiuni

Cea care a venit cu ideea acestui târg este medic pe secţia de neonatologie. După ce a văzut minunăţile care ies din mâinile mamelor internate aici s-a gândit că un astfel de eveniment le poate ajuta şi pe ele, dar poate ajuta şi spitalul.

Femeile care şi-au adus creaţiile la târg spun că au pus în ele toată dragostea pe care o poartă copiilor lor internaţi aici. Speră că îi vor lua acasă sănătoşi, dar ştiu că secţia care le-a devenit a doua casă în ultimele săptămâni are nevoie de aparatură pentru ca mai mulţi prematuri să aibă parte de ajutor.

Iar în spitalul din Târgu Mureş se nasc în fiecare an sute de prematuri. Mai bine de jumătate sunt prematuri mici care au nevoie de asistenţă continuă şi aparatură performantă pentru a se dezvolta. Evenimentul se ţine în holul spitalului, aşa că toţi angajaţii spitalului, indiferent de secţie, au venit să cumpere câte ceva.

La târgul care este deschis până vineri pot veni toţi cei care vor să ajute secţia de neonatologie. Banii strânşi din vânzarea obiectelor vor fi folosiţi pentru cumpărarea unui incubator nou.

Recomandari