Antena Căutare

Un taximetrist, erou de ocazie! A salvat de la moarte un copil și pe bunicul acestuia, care căzuseră cu mașina în apă - Video

Un taximetrist din Constanţa, în vârstă de 40 de ani, a salvat un copil şi un bătrân din maşina scufundată în lacul Tăbăcărie.

Sercin Ristea a fost omul potrivit la locul potrivit, ieri, în jurul prânzului, pe malul lacului Tăbăcărie, în zona Pavilionului Expoziţional din Constanţa.

Alertat de ţipetele unei femei, taximetristul nu a stat pe gânduri şi a sărit în apa rece a lacului pentru a salva un copil şi pe bunicul acestuia, prinşi într-o maşină scufundată.

"O bătrânică care dădea la peşte mi-a spus să sar. Am văzut când a căzut maşina în apă şi doamna a strigat: săriţi după ei! Am sărit în apă, am înotat până la maşină, am deschis uşa la maşină, în spate, să văd dacă e cineva în spate. După aia am venit în faţă, am deschis uşa din faţă, l-am scos pe bărbat, şi apoi am scos şi copilul din spate. I-am adus la mal şi i-am scos cu doi-trei oameni de erau în zonă. Să le dea Dumnezeu sănătate", a declarat Sercin pentru Antena 3.

Urmăriți VIDEO-ul de mai sus, prezentat de Antena 3.

Zeci de români au intrat în contact cu italianul confirmat cu coronavirus. Medic din Craiova, în carantină după ce a căl... Să promovăm valorile naționale! Șapte liceeni români au câștigat cel mai mare concurs de robotică din Rusia...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x