Antena Căutare

Admitere facultate 2018. Lista universităților care au locuri speciale pentru absolvenții de licee din mediul rural

Universitatile din Romania aloca un numar de locuri speciale pentru elevii care au absolvit licee din mediul rural. Aceste locuri sunt bugetate și se acordă doar elevilor de pe lista liceelor din mediul rural.

Universitățile din România alocă un număr de locuri speciale pentru elevii care au absolvit licee din mediul rural. Aceste locuri sunt bugetate și se acordă doar elevilor de pe lista liceelor din mediul rural.

Lista liceelor din mediul rural o găsiți AICI.

Elevii care aplică pentru locuri speciale, bugetate, vor avea aceleași condiții de examinare cu restul înscrișilor la concurs. Este bine de știu că nu toate universitățile dispun de astfel de locuri și că numărul de locuri speciale este împărțit în mod diferit pentru fiecare facultate.

Lista universităților care dispun de locuri speciale pentru elevii care au absolvit licee în mediul rural o găsiți AICI.

Dacă facultatea la care doriți să vă înscrieți se află în cadrul unei universități de pe lista celor care alocă acele locuri speciale, verificați siteul facultății pentru a vedea exact numărul de locuri pentru absolvenții de licee din mediul rural, de care dispune aceasta.

Trenul Gara de Nord-Aeroport Otopeni, amânat până în 2020. Proiectul metroului are prioritate... Admitere liceu 2018 și repartizare liceu 2018 pe Edu.ro. Vezi dacă ai completat corect fișele cu opțiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x