Antena Căutare

UPDATE! Blocaje rutiere in toata tara din cauza ninsorilor: Vezi zonele afectate!

Traficul este ingreunat in Capitala si in mai multe zone din tara de ninsorile abundente din ultimele 10 ore. Mai multe linii de tramvai si drumuri sunt blocate.

UPDATE 14:58 Metrorex: Trenurile de metrou au fost suplimentate si circula la intervale de aproximativ trei minute

UPDATE 14:12 Taficul este blocat pe DN2 de doua ore intre localitatile Voluntari si Afumati, dupa ce doua TIR-uri au derapat si au blocat ambele sensuri de mers. Trei ambulante sunt blocate in ambuteiaj.

UPDATE 12:32 CFR a anulat mai multe trenuri din cauza ninsorilor: Vezi rutele afectate!

UPDATE 12:19
Mai multi copaci au cazut in zona Lujerului, din Capitala, traficul fiind ingreunat. De asemenea pe linia tramvaielor 25, 35 si 8 circulatia se desfasoara cu dificultate.

UPDATE 10:21
Conform Centrului Infotrafic pe autostrazile A1 si A2 se circula normal, in conditii de iarna.

UPDATE 10:19 Traficul este restrictionat si pe DN13.

UPDATE 10:18 Drumul Judetean 601 este blocat dupa ce un autotren neechipat cu cauciucuri de iarna a derapat si a blocat soseaua. Pe Drumul Judetean 611 un alt autotren a derapat blocand carosabilul.

UPDATE 10:10 Se circula cu dificultate la aceasta ora si pe DN1, pe sensul de mers dinspre Ploiesti spre Bucuresti.

UPDATE 9:50 Circulatia pe Autostrada Bucuresti-Pitesti a fost blocata, miercuri dimineata, timp de aproximativ doua ore, pe sensul spre Capitala, dupa ce un TIR s-a rasturnat din cauza zapezii, in acest interval opt autotrenuri ramanand blocate in coloana.


UPDATE 9:45 Se circula greu la aceasta ora pe bulevardul Mihai Bravu, Calea 13 Septembrie, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Bulevardul Unirii, Soseaua Colentina, conform politiei Rutiere.

UPDATE 9:40! Cod portocaliu de ninsori in 17 judete si Capitala

UPDATE 8:50 Pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersectia pe Calea Victoriei traficul este blocat pe linia de tramvai din cauza unui copac cazut. Traficul rutier este deviat de catre politisti. O masina de interventie a curatat zona. Nu pot circula nici troleibuzele de pe liniile 90, 92,70, 85 si 66. Un nou comandament de iarna a fost convocat la ora 13.00 de catre primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

UPDATE 8:40 Circulatia este blocata la aceasta ora, pe linia tramvaiului 41, in zona Turda. Sinele au fost acoperite de gheata si garniturile nu au putut circula inainte ca sinele sa fie curatate de angajati RATB. Bucurestenii au fost nevoiti sa mearga pe jos pentru a ajunge la destinatii.

"Strazile sunt practicabile. Se circula in conditii de iarna, dar nu sunt drumuri blocate, desi ninge de 10 ore", a declarat Magda Iuga, directorului de Ultilitati Publice din cadrul Primariei Capitalei pentru o televiziune.

600 de utilaje de deszapezire au iesit pe strazi inca de la miezul noptii, dar viscolul a depus din nou zapada pe carosabil.

VIDEO! Capitala sub nameti: ninge fara oprire de mai bine de zece ore

Foto: Intact Images

Cod portocaliu de ninsori in 17 judete si Capitala... VIDEO! Ultrasii au impartit flori jandarmilor, la proteste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x