Antena Căutare

UPDATE! Fiul cel mic al primarului din Deta, retinut. Atacatorul, Bogdan Roman, cautat in continuare

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, judetul Timis, este cautat in continuare de politie dupa ce, noaptea trecuta, ar fi injunghiat trei persoane. Politistii au reusit sa-l prinda pe fratele mai mic al acestuia, Calin Roman

UPDATE! 20:00 Fiul cel mic al primarului din localitatea Deta, Calin Roman, implicat in conflictul din noaptea de sambata, a fost gasit de politisti chiar in locuinta sa din oras, conform Mediafax. Alte doua persoane implicate in incident s-au predat si sunt audiate de autoritati.


Conform cotidianului "Gandul", Roman Calin a fost gasit chiar intr-una din casele familiei. Purtatorul de cuvant al IJP Timis, Madalina Mezdrea a declarat, pentru cotidian, ca suspectul va fi retinut pentru 24 de ore si cel mai probabil procurorii vor propune arestarea sa preventiva pentru 29 de zile.


UPDATE! 17:25 Primarul din Deta, Petru Roman a recunsocut, la Antena 3 ca nu a reusit sa dea de nici unul dintre fii lui: „Am dat si numarul meu si numarul lui si nu stiu ce e cu ei."


Totodata, edilul a declarat ca toata lumea trebuie sa raspunda in mod egal in fata legii: "Din punctul meu de vedere, toata lumea trebuie sa raspunda in fata legii. Daca se poate, mi-as dori sa fie o ancheta a autoritatilor generale. Fiecare este responsabil individual pentru ceea ce face."

Mai mult, primarul a recunoscut ca se dezice copiii lui si a adaugat ca nu poate sa raspunda pentru faptele altuia: "Ei, pentru faptele lor, vor raspunde. In ceea ce ma priveste pe mine, probabil ca nu am fost un tata model, ca sa imi expun punctul de vedere cum trebuie. La varstele lor, 27 si 32 de ani, fiecare sa raspunda. In aceasta situatie, ma dezic complet de fiii mei. Nu consider ca trebuie sa raspund eu pentru faptele fiilor mei."

UPDATE! 13:37










Politistii au dechis un doar penal pe numele acestuia, pentru vatamare corporala.


Regele Mihai a trimis o scrisoare de compasiune Regelui Norvegiei... Proiect de lege: Gazele si apa vor fi separate pe fiecare apartament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x