Antena Căutare

UPDATE! Profesorii care au protestat la Ministerul Educatiei au ajuns la Universitate

100 de profesori au protestat astazi de la ora 15, in fata Ministerului Educatiei, iar apoi au plecat spre Piata Universitatii.

UPDATE! 100 de profesori au protestat in fata Ministerului Educatiei, iar apoi au plecat in mars catre piata Universitatii pentru a se alatura protestelor de acolo.


"Am asistat consternati la declaratiile prim-ministrului privind permanenta disponibilitate pentru dialog. Credem ca domnul Boc a uitat ca, de fapt, prin legile asumate a desfiintat institutia dialogului social. FEN i-a solicitat domnului Boc, la sfarsitul anului trecut, o intalnire de urgenta atat in calitatea de prim-ministru cat si de presedinte al PD-L pentru a discuta problemele grave cu care se confrunta invatamantul. Desi a primit aceasta scrisoare, nu a dat curs cererii noastre dovedind in felul acesta ca nu este interesat de soarta salariatilor din invatamant", conform unui comunicat al Federatiei Educatiei Nationale.

Din pacate, cu aceeasi indiferenta am fost tratati atat de seful statului cat si de sefii celorlalte partide parlamentare, fie ei din coalitia de guvernare sau din opozitie. Acesta este unul dintre motivele pentru care colegii nostri au hotarat sa-si manifeste nemultumirea alaturi de ceilalti cetateni ai Romaniei"
, se mai mentioneaza in comunicatul Federatiei Educatiei Nationale.

Trei sindicate din invatamant participa la protest.

"Vinovat pentru aceasta situatie se face si actualul ministru al Educatiei care, prin toate masurile luate, manifesta un dispret total fata de angajatii din sistem", a declarat presedintele FEN, Constantin Ciosu.

Foto: Intact Images

Crin Antonescu dupa ce Jandarmeria a anuntat amenzi pentru mitingul USL: A fost civilizat, de la cap la coada... Jandarmeria: Diferite canale media incearca se ne discrediteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x