Uriașa sumă dată de Gigi Becali pentru Catedrala Mântuirii Neamului! „Să vedem...”

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit la slujba de sfințire care este incredibila sumă cu care a contribuit la ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului, pe care o consideră cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani!

Cât a donat Gigi Becali pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit la slujba de sfințire care este incredibila sumă cu care a contribuit la ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului, pe care o consideră cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani!

"N-a făcut nimeni nimic în Centenar. Cel mai important important eveniment al Centenarului l-a făcut Biserica Ortodoxă Română - această catedrală. E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. A fost multă tulburare (...) dar eu vă spun aşa: Eminescu a spus că maica românilor este Biserica Ortodoxă, Mihai Viteazul a spus că ne tragem seva din Ortodoxie şi eu spun că pentru români Sfânta Liturghie înseamnă patriotism", a declarat Becali, duminică, la finalul slujbei de sfinţire a Catedralei Naţionale.

El a precizat că a contribuit cu două milioane de euro la construirea Catedralei Naţionale.

Uriașa sumă dată de Gigi Becali pentru Catedrala Mântuirii Neamului! „Să vedem...”

Cât a donat Gigi Becali pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Cât a dat Gigi Becali pentru Catedrala Mântuirii Neamului

"Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar", a spus Becali. Întrebat dacă va contribui şi la realizarea picturii catedralei, Becali a răspuns: "Să vedem. Vorbim".

Aproximativ 30.000 de oameni şi 2.000 de invitaţi au asistat duminică la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialităţile prezente numărându-se premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi numeroşi oameni politici şi de cultură.

Sursa: news.ro.

Ultimele știri