Antena Căutare

Valentina este tânăra gasită carbonizată în casă, după ce a dat o petrecere. Mama fetei este plecată din țară, pentru că a vrut să ofere fiicei o viață mai bună

O tânără de 22 de ani a murit carbonizată într-un apartament din municipiul Buzău care a ars sâmbătă dimineaţă. Trupul Valentinei a fost găsit în apartamentul în care locuia.

Valentina este tânăra gasită carbonizată în casă, după ce a dat o petrecere. Mama fetei este plecată din țară, pentru că a vrut să ofere fiicei o viață mai bună
| observator.tv

Incendiu cumplit într-un bloc din Buzău. O tânără de 22 de ani a murit carbonizată într-un apartamentcare a ars sâmbătă dimineaţă. Trupul Valentinei a fost găsit în apartamentul în care locuia.

Trupul Valentinei a fost descoperit carbonizat

Valentina Daniela locuia singură în apartamentul situat la etajul 9. Se pare că mama fetei este plecată în Italia, muncind din greu să îi asigure o viață mai bună fiicei sale, scrie observator.tv.

Vecinii spun că în apartamentul distrus de incendiu ar fi fost organizată o petrecere în timpul nopții. Incendiul a pornit în jurul orei 6 dimineața, din motive necunoscute.

La acea oră, Valentina probabil dormea, neputând să se salveze. Trupul ei carbonizat a fost găsit de pompieri, după stingerea flăcărilor.

30 de oameni au fost evacuați din blocul cuprins de flăcări

Incendiul s-a manifestat în interiorul unui apartament situat la etajul 9 al unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, cu degajare mare de fum, astfel încât aproximativ 30 de locatari au fost evacuaţi până la lichidarea flăcărilor.

Pompierii s-au deplasat la locul intervenţiei cu trei echipaje de stingere şi o autospecială de salvare de la înălţime, care nu a putut fi utilizată din cauza copacilor înalţi din jurul blocului.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră, iar la cercetarea apartamentului a fost găsit cadavrul carbonizat al unei tinere de 22 de ani despre care vecinii spun că ar fi proprietara apartamentului. Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele probabile ale producerii incendiului.

Video. Primele imagini de la cumplitul incendiu din Buzău, în care o tânără a murit arsă de vie, după o petrecere... Și-a lăsat bebelușul singur, să moară de foame, și a plecat să bea și să se dristreze! „Arunca jucării pe geam, nu știam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x