Antena Căutare

Veste excelentă pentru români! Trenurile vor oferi acces la Wi-Fi! Pe ce rute va fi internet?

Pasagerii care vor călători pe rutele București - Constanța și București - Buzău cu cele mai nou modernizate vagoane ale CFR Călători au posibilitatea, începând de luni, să se conecteze gratuit la internet prin Wi-Fi,  într-un proiect-pilot inițiat de un operator de telefonie din România.

Veste excelentă pentru români! Trenurile vor oferi acces la Wi-Fi! Pe ce rute va fi internet? Galerie
Vestea bucură numeroși români | Sursa foto: radioiasi.ro

Pasagerii care vor călători pe rutele București - Constanța și București - Buzău cu cele mai nou modernizate vagoane ale CFR Călători au posibilitatea, începând de luni, să se conecteze gratuit la internet prin Wi-Fi, într-un proiect-pilot inițiat de un operator de telefonie din România.

"Vorbim despre un proiect pilot, care a fost o propunere a unui operator național de telefonie și pe care am acceptat-o. Urmează ca, după anumite teste care au început de astăzi, să ne gândim să introducem acest serviciu și pe celelalte trenuri InterRegio. Motivul pentru care au fost alese aceste două rute a fost sezonul estival care urmează să înceapă și ne gândim la oferirea unor facilități în plus călătorilor noștri care folosesc trenul ca mijloc de transport în deplasările lor către mare. De asemenea, pe aceste rute circulă cele mai noi vagoane modernizate care au intrat în parcul nostru și care au fost dotate cu ajutorul acelui operator cu astfel de instalații", a declarat, luni, directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

Călătorii vor avea acces gratuit la internet

În funcție de rezultatul testelor și de solicitări, dar și de disponibilitatea călătorilor de a completa un mini-chestionar înainte de a se loga la respectivul serviciu Wi-Fi, acesta s-ar mai putea introduce și în trenurile care circulă pe alte rute, cum ar fi: Brașov, Craiova, Timișoara, Cluj, Iași.

A băut zilnic câte trei litri de cola, dar după o lună s-a întâmplat ceva incredibil! Ce a pățit acest bărbat te va lăsa fără cuvinte!

"După trei luni, cât durează testele, se vor lua deciziile eventuale de introducere a acestui serviciu. Proiectul pilot durează trei luni, se termină după terminarea sezonului estival și, atunci, putem trage linie și ne putem gândi la dezvoltarea acestei afaceri care, bineînțeles, are și niște costuri", a precizat Szentes.

Serviciul este disponibil pe rutele București Nord — Constanța și retur și București Nord — Buzău și retur. Trenurile au o compunere standard de câte 5 vagoane modernizate: un vagon clasa 1, patru vagoane clasa a 2-a, iar fiecare dintre acestea va avea semnal Wi-Fi, informează Agerpres.

EUROINVENT, cel mai mare salon de invenții din Europa de Sud-Est, vine la Iași... O femeie din Cluj, jignită de doi polițiști: "Hai, marș!". Ce îi întrebase biata femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x