Antena Căutare

O femeie din Cluj, jignită de doi polițiști: "Hai, marș!". Ce îi întrebase biata femeie

O femeie din Cluj Napoca a povestit pe Facebook cum a fost jignită de doi polițiști de la Secția 4 de Poliție Cluj Napoca. Femeia se afla la plimbare cu copilul, iar la un moment dat a observat pe trotuar, un autoturism al Poliției Cluj.

O femeie din Cluj Napoca a povestit pe Facebook cum a fost jignită de doi polițiști de la Secția 4 de Poliție Cluj Napoca. Femeia se afla la plimbare cu copilul, iar la un moment dat a observat pe trotuar, un autoturism al Poliției Cluj.

În momentul în care femeia i-a întrebat, în glumă, dacă va primi amendă deoarece este nevoită să circule pe stradă, din cauza acestora, unul dintre cei cei doi polițiști i s-a adresat femeii ca unui câine: ”Hai, marș!”, scrie evz.ro.

Aceasta a făcut publică întreaga poveste pe internet: ”13 mai 2016, Cluj-Napoca, strada Fântânele, ora 17,30, aproximativ. Ambii milițieni sunt în mașină, la povești. Am trecut cu căruciorul pe mijlocul străzii și i-am întrebat dacă nu-mi dau o amenda pentru că circul pe stradă. Răspuns: "Hai, mars!”

Tânăra i-a și fotografiat pe cei doi, stând în mașină, pentru a dovedi că cele afirmate de ea sunt adevărate.

Veste excelentă pentru români! Trenurile vor oferi acces la Wi-Fi! Pe ce rute va fi internet?... Atenție ce mâncați! "Am cumpărat pui vopsit, pentru a arăta ca puiul de țară"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x