Antena Căutare

Vești bune pentru cei care își doresc să plece în străinătate! Sunt vacante peste 500 de locuri de muncă

În cazul în care plănuiți să plecați în străinătate, este recomandat să apelați la instituții care vă pot îndruma în găsirea unui loc de muncă sigur.

În cazul în care plănuiți să plecați în străinătate, este recomandat să apelați la instituții care vă pot îndruma în găsirea unui loc de muncă sigur.

Peste 550 de locuri de muncă sunt vacante în Spaţiul Economic European, cele mai multe fiind în Spania, în agricultură, în Malta, unde se caută şoferi de autobuz, şi în Germania, unde, de asemenea, se caută şoferi, dar şi salvamari.

Conform Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin reţeaua EURES România, 551 de locuri de muncă vacante, dintre care 164 în Spania - 150 pentru agricultori, 10 pentru sudori, 3 pentru tehnicieni şi un loc de muncă pentru montator structuri (panouri) metalice. În Malta sunt vacante 158 de locuri de muncă: 150 pentru şoferi de autobuz, 5 pentru specialist vânzări televizate şi 3 pentru inginer de sistem software.

În Germania sunt 87 locuri de muncă vacante, în Marea Britanie sunt 61 de locuri de muncă, iar în Belgia sunt libere 28 de locuri de muncă. Și în Finlanda se găsesc câteva poziții deschise pentru doritori.

Fecioarele vor primiti o invitaţie la o zi de naştere. Horoscopul zilei, 04 ianuarie... Bucureștenii, dar și mai multe localități din Ilfov, rămân astăzi fără curent electric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x