Antena Căutare

Vești de ultimă oră despre soarta lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia! Decizia autorităților române

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, a discutat, vineri, cu ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucureşti, Abdullah Zawawi bin Tahir, despre soarta românilor condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în această ţară. 

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, a discutat, vineri, cu ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucureşti, Abdullah Zawawi bin Tahir, despre soarta românilor condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în această ţară.

Ministrul Afacerilor Externe l-a primit vineri pe ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucuresti, Abdullah Zawawi bin Tahir, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Cu acest prilej, „ministrul Afacerilor Externe a adresat mulţumiri pentru disponibilitatea autorităţilor malaysiene de a avea un dialog susţinut pe teme de ordin consular, inclusiv cu privire la cetăţenii români condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în Malaysia. În context, a evidenţiat oportunităţile de cooperare bilaterală în domeniul justiţiei şi afacerilor interne prin finalizarea acordurilor în curs de negociere, solicitând bunele oficii ale diplomatului malaysian în acest sens”, se arată într-un comunicat transmis de MAE.

În cadrul întrevederii, demnitarul român a evocat bunele relaţii româno-malaysiene, evidenţiind dinamica ascendentă a dialogului politic în ultimii trei ani şi cooperarea excelentă la nivelul forurilor internaţionale. Totodată, a subliniat potenţialul de dezvoltare economică a relaţiilor bilaterale, punctând necesitatea substanţializării componentei economice şi investiţionale.

Demnitarul român i-a urat succes ambasadorului agreat al Malaysiei în îndeplinirea mandatului, asigurându-l de întreg sprijinul Ministerului Afacerilor Externe.

România, zguduită de două cutremure, la distanță de doar câteva ore. Ce magnitudini au avut seismele de sâmbătă dimineaț... Incident grav în Maramureș. Locomotiva Mocăniţei de la Vişeu a deraiat! Șase turişti au fost răniţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x