Antena Căutare

VIDEO! Badea: "Sa se fure macar jumatate din cat se fura acum"

Mircea Badea propune ca solutie pentru rezolvarea situatiei financiare a Romaniei "sa se fure jumatate din cat se fura in prezent".

Mugur Isarescu a declarat, ieri, ca daca Romania ar vrea sa acopere deficitul bugetului de asigurari sociale de stat, ar avea nevoie de o suma echivalenta cu reverva de aur a Bancii Nationale a Romaniei, dar in acest caz scaderea rezervelor internationale ar face ca statul sa nu se mai poata imprumuta pentru a acoperi toate deficitele pe care le avem.

Realizatorul emisiunii "In gura Presei" stie si din ce cauza Romania trece printr-o saracie crunta si care ar fi solutiile pentru redresare.


"Daca cineva are impresia ca aceasta tara este saraca pentru ca exista profesori, medici, procurori, pentru ca exista aceasta categorie mare denumita bugetari sau ca parlamentarii au salarii nesimtite, inseamna ca este NEBUN. Aceasta tara este prea saraca pentru ca exista legea asfaltului, fara ca in Romania sa existe asfalt. Asta e cauza pentru care Romania este saraca.

In Romania se fura prea mult. Sunt multi notari din Paunesti care isi permit case de un million de euro. Exista prea multe masini de lux care nu au in spate o afacere in adevaratul sens al cuvantului, ci au o teapa sau mai multe tepe. Daca Romania ar avea atatea afaceri prospere cate masini de lux si cate curve proaste vezi in ele, atunci si tara ar fi mult mai bogata"
, spune realizatorul tv.

Mircea Badea sustine ca daca s-ar mai reduce din "cantitatea de furt", macar la jumatate, ne-am reveni instantaneu.

VIDEO! Nunta de Bucuresti!... VIDEO! Patru case au fost mistuite de flacari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x