Antena Căutare

VIDEO! Carnea de miel lipseste din pietele Capitalei

Spre deosebire de porc in perioada Craciunului, mieii lipsesc cu desavarsire din pietele Capitalei. Speriati de controalele facute de autoritati, multi comercianti isi scot marfa in galantare dupa plecarea inspectorilor. Si nici atunci in cantitati mari.

Ciobanii n-au mai venit ca in alti ani in centrele comerciale, mai bine isi vand mieii direct de la stana. Dar, atentie, chiar si asa trebuie sa aiba avize sanitar-veterinare ca sa va vanda animale.

In macelariile din pietele bucurestene mieii au fost greu de gasit. Ca un facut, cum au parasit inspectorii piata, mieii au inceput sa apara in magazine. Joaca de-a v-ati ascunselea comercianti-autoritati nu e singura explicatie pentru lipsa carnii de miel din galantare.

Exlicatia suplimentara e una simpla: hipermarketurile au distrus concurenta. Ofera carnea de miel, dar si alte produse de paste la aceleasi preturi ca in piata.

Si pentru musterii, si pentru vanzatori, cea mai convenabila solutie de anul acesta este stana. E drept, exista si riscul imbolnavirii, dar multi risca.

Cum prin pietele in care au facut controale n-au gasit ce-au cautat, inspectorii s-au reorientat catre galantarele si depozitele frigorifice. Erau pline cu carne de porc. Comerciantii tot nu au scapat neamendati. Cea mai mare amenda a fost de 1.200 de lei.




Foto:Intact Images

RATB introduce autobuze de noapte spre aeroportul Otopeni, pe linia 783... Un director constantean, bombardat cu oua si faina de proprii angajati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x