Antena Căutare

VIDEO! Jaf armat la o casa de amanet din Botosani

Jaf armat de sute de mii de lei, azi-noapte, la o casa de amanet din Botosani. Doi indivizi cu cagule pe cap au amenintat vanzatorul cu un obiect care avea forma unui pistol si au reusit sa fuga cu un kilogram de bijuterii din aur.

Hotii au actionat cu cateva minute inainte de miezul noptii. Cu fetele acoperite si cu o posibila arma in mana, ei au dat buzna in casa de amanet si l-au amenintat cu moartea pe vanzator. Intr-o fractiune de secunda, au spart vitrina magazinului si au furat aproape un kilogram de aur.

Angajatul a apasat butonul de panica, dar ajutoarele si-au facut aparitia abia dupa ce hotii au reusit sa fuga. Patronul casei de amanet crede ca cei doi indivizi au actionat la pont.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere vor arata daca patronul pradat are sau nu dreptate. De asemenea, ele ii vor ajuta pe anchetatori sa dea de urma hotilor. Inca de azi-noapte, mai multe echipaje de la politia rutiera au instituit filtre la iesirile din oras Botosani si au controlat fiecare masina.

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat in judetul Arad... Ponta: "Camerele video de la bacalaureat nu vor fi scoase nici acum, nici anul viitor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x