VIDEO / Mai mulți polițiști, loviți și jigniți ca la ușa cortului de un bărbat care voia să comită o tâlhărie: "Prostule, fii atent ce-ți spun! (...) Stai, tanti, și mata'!"

Sunt tot mai mulţi poliţişti agresaţi pe stradă. Prin urmare, se poartă discuţii pentru modificarea legii statutului lor. Mai multe contravenţii s-ar putea transforma în infracţiuni. Şi s-ar putea mări şi amenzile pentru agresiune şi ultraj.

tot mai mulţi poliţişti agresaţi pe stradă. Prin urmare, se poartă discuţii pentru modificarea legii statutului lor. Mai multe contravenţii s-ar putea transforma în infracţiuni. Şi s-ar putea mări şi amenzile pentru agresiune şi ultraj.

Între timp, încă două cazuri au fost filmate de martori. În Dolj, un agent a fost lovit de un alt şofer, iar în Mureş, un cunoscut medic a devenit agresiv cu poliţiştii

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri