Antena Căutare

VIDEO/ Șase kilograme de canabis ascunse într-un troler în București! Cum au fost descoperiți cei doi bărbați

Doi tineri din București au fost prinși cu un troler plin de droguri în mașină! Aceștia au fost prinși în urma unui control în trafic, unul dintre tineri folosea un act de identitate cu datele unei persoane decedate.

În momentul în care una dintre persoane a fost legitimată, polițiștii au depistat faptul că folosea un act de identitate fals, al unui persoane decedate în anul 2018, peste care lipise fotografia sa.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internaţional de droguri de risc (cannabis), pe ruta Spania-România, precum şi de distribuţia în Bucureşti”, se arată în comunicatul poliției.

Autoritățile au confiscat cele șase kilograme găsite în mașină, un telefon mobil, dar și banii pe care tinerii îi aveau asupra lor, iar mașina a fost pusă sub sechestru.

Cercetările continuă, sub coordonarea DIICOT – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, pentru infracţiuni de trafic internaţional de droguri de risc şi fals privind identitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă video: Poliția Română

A salvat viața a două persoane! O femeie din Iași aflată în moarte cerebrală și-a donat organele. „Este al patrulea dona... Intervenție maraton! Pompierii au săpat timp de ZECE ore pentru a scoate cadavrul unui bărbat dintr-o fântână de 13 metr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x