Antena Căutare

Vine 1 MAI, dar marea e departe de o destinație de vis! Plajele de pe litoralul românesc, sufocate de gunoaie. VIDEO REVOLTĂTOR!

În timp ce hotelierii se pregătesc de oaspeţi, plajele nu prea sunt pregătite. Sunt cele care îşi aşteaptă turiştii sufocate de gunoaie.

Insula de gunoaie din Pacific capătă dimensiuni colosale. Crește pe zi ce trece. ,,Al Șaptelea Continent este de plastic”

Nu este o noutate, se întâmplă acelaşi lucru an de an. Acolo unde autorităţile nu îşi fac treaba însă, intervin voluntarii. Oameni cu iniţiativă au luat la pas astăzi locurile de la malul mării şi nu au fost deloc surprinşi de realitatea găsită pe teren.

Înarmaţi cu saci şi cu foarte multă rabdare, zeci de voluntari încearcă dis-de-dimineaţă să cureţe mizeria lăsată de alţii la malul mării. De la malul mării, voluntarii au strâns de toate: de la material, plastic, doze de suc şi până la saci de rafie ori obiecte vestimentare.

Anul trecut, aproape jumătate din totalul deşeurilor de pe plajă l-a reprezentat mucul de ţigară, iar cel mai murdar sector de la malul Mării Negre a fost Vama Veche.

UPDATE: Rezultate loto 6 din 49 din 19 aprilie. Numerele extrase și câștigătoare sunt...... Descoperire macabră într-o garsonieră din Gorj! Proprietarul era să facă infarct: „. Sunt oseminte, cum a spus domnul le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x