Antena Căutare

Vrei să obţii un loc de parcare? Vei scăpa de drumul până la ghişeu! Proiectul a fost aprobat şi va intra în vigoare în câteva zile

Locuitorii Sectorului 4 îşi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile prin intermediul unei aplicaţii mobile. Primarul Daniel Băluţă a anunţat că serviciul va fi activ în cel mult zece zile.

Locuitorii Sectorului 4 îşi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile prin intermediul unei aplicaţii mobile. Primarul Daniel Băluţă a anunţat că serviciul va fi activ în cel mult zece zile.

"Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat, în şedinţa de joi, noua Metodologie de atribuire a locurilor de parcare rezidenţiale. Astfel, în cel mult 10 zile, locuitorii Sectorului 4 îşi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile prin intermediul unei aplicaţii mobile, iar cei care le vor ocupa spaţiul plătit se vor trezi cu roţile blocate. O noutate reprezintă faptul că datornicii la taxe şi impozite locale nu vor putea beneficia de un loc de parcare, dar şi faptul că maşina pentru care se rezervă locul trebuie să aibă ITP şi RCA valabil. Din primăvara anului viitor, locuitorii Sectorului 4 vor avea posibilitatea să solicite primăriei şi montarea unor sisteme electronice de blocare a locurilor de parcare", explică edilul, într-o postare pe Facebook.

Solicitările se vor transmite exclusiv electronic prin intermediul platformei online disponibilă pe website-ul Direcţiei Mobilitate Urbană Sector 4. În secţiunea "Solicitare loc de parcare" se va afişa harta dinamică, iar pentru transmiterea electronică a unei solicitări se va selecta locul dorit, în condiţiile în care acesta este liber.

Vestea MOMENTULUI pentru elevi! Când se termină școala, în anul școlar 2018-2019... Momente de PANICĂ la metrou! Trei persoane au cerut ajutor medical!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x