Antena Căutare

Vreme foarte caldă, dar și ploi care vor dura zile bune. ANM a făcut ultimul ANUNȚ METEO: "Vom avea temperaturi de vară"

Se face mai cald, dar tot nu scăpăm de ploi. Aşa că dacă aveţi planuri pentru minivacanţele de Rusalii şi 1 iunie, nu uitaţi să luaţi şi umbrela la dumneavoastră.

Se face mai cald, dar tot nu scăpăm de ploi. Aşa că dacă aveţi planuri pentru minivacanţele de Rusalii şi 1 iunie, nu uitaţi să luaţi şi umbrela la dumneavoastră.

Cu fiecare zi de acum şi până pe 1 iunie, temperaturile vor continua să crească. Aşa că ne vom bucura de vremea de vară atât în minivacanţa de Rusalii, cât şi în cea de Ziua Copiului. În week-end, când românii vor avea 3 zile libere legate, odată cu sărbătoarea Rusaliilor, instabilitatea predomină. Oricând, cerul senin se poate înora iar o ieşire la iarbă verde se poate transforma într-un duş rece cauzat de ploaie.

Maximele în termometre mai scad şi vor fi cuprinse între 21 si 27 de grade Celsius, în întreaga ţară. În fine, pentru week-endul prelungit de Ziua Copilului, meteorologii ne spun să ţinem în continuare umbrelele aproape. Capriciile vremii vor continua. În termometre valorile se vor situa în jurul a 25 de grade Celsius.

Mai rece pe litoral şi mai cald spre vestul ţării. Pe parcursul nopţii va fi răcoare, aşa că nu strică, pe oriunde mergeţi, să aveţi la dvs şi un rând de haine mai groase.

Cum va fi VREMEA de RUSALII. Ia-ți gândul de la minivacanța LA MUNTE: averse, descărcări electrice, grindină și vijelii... ALERTĂ! 27 de copii, cu vârste între 5 şi 13 ani, au ajuns, de urgență, la spital. Ambulanțele au intervenit la foc auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x