Antena Căutare

Vremea 12 mai. Prognoza meteo anunță zi frumoasă. De când revin ploile

Vremea din 12 mai anunță o zi frumoasă, cu temperaturi mari și cu fenomene meteo asociate instabilitãții atmosferice doar pe arii restrânse. Prognoza meteo aduce ploi doar pe arii extrem de restrânse, motiv pentru care ne vom bucura de o zi cu soare în prima zi de weekend.

Vremea 12 mai. Prognoza meteo anunță zi frumoasă. De când revin ploile
| vremea.ro

Vremea din 12 mai anunță o zi frumoasă, cu temperaturi mari și cu fenomene meteo asociate instabilitãții atmosferice doar pe arii restrânse. Prognoza meteo aduce ploi doar pe arii extrem de restrânse, motiv pentru care ne vom bucura de o zi cu soare în prima zi de weekend.

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea se va ameliora că aspect în majoritatea regiunilor țării, doar sâmbătă local în vest și în sud-vest urmând să mai cadă unele averse slabe de ploaie. Valorile termice vor rămâne la valori similare cu cele din zilele precedente, maximele termice urmând să se încadreze în general între 20 și 25 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu temperaturi ușor mai scăzute (18-19 grade) așteptate doar în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, dar și ușor mai ridicate (26-27 de grade) în zonă Dealurilor de Vest.

Cum va fi vremea din 12 mai în București

Locuitorii Capitalei se vor bucura de o zi frumoasă, fără precipitații, cu cer senin pe timpul zilei și parțial acoperit pe timpul nopții. Temperaturile se vor încadra între 22°C și 9°C, iar vântul bate cu 14 km/h.

Prognoza meteo din 12 mai la munte

Și la munte vremea se anunță frumoasă în prima zi de weekend , cu temperaturi ce se încaadrează între 20°C și 6°C, vântul bate din direcția SE cu 10 - 15 km/h. Șansele de ploaie sunt minime.

Când revin ploile

Veștile bune despre vreme se cam opresc la weekend însă, de săptămâna viitoare ploile revin în toată România.

INFORMAȚIA MOMENTULUI: După 19 ani, România primește o nouă vizită papală! Papa Francisc și-a anunțat venirea... Sfatul specialiștilor. Atenție MARE, ROMÂNI! Este PERICOL să fotografiați în perioada aceasta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x