Căutare Live

Vremea 18 aprilie. Prognoza meteo are vești proaste: ploi, vânt, frig

Vremea din 18 aprilie nu arata prea bine. Prognoza meteo aduce vești proaste despre evoluția vremii la mijlocul acestei saptamani: ANM anunța ploi, vant, temperaturi scazute, descarcari electrice.

Vremea din 18 aprilie nu arată prea bine. Prognoza meteo aduce vești proaste despre evoluția vremii la mijlocul acestei săptămâni: ANM anunță ploi, vânt, temperaturi scazute, descărcări electrice.

Miercuri temperaturile vor scădea ușor în Transilvania și Moldova, în timp ce în restul regiunilor acestea se vor menține la valori similare cu cele din ziua precedentă. În sudul Transilvaniei, precum și în Banat și Crișana se vor semnala în mod local averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină, însă cantitățile de apa ce se vor strânge nu vor fi foarte importante. Doar în Banat spre seară se pot acumula până la 10-15 mm, în mod cu totul izolat. Vântul va suflă moderat în nord-vestul și în estul teritoriului și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș, 21-26 de grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 18-23 de grade în Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în partea continentală a Dobrogei și în sudul Moldovei.

Cum va fi vremea din 18 aprilie în București

Vremea va fi mai caldă decât normal la această dată. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Cum va fi prognoza meteo pentru 18 aprilie la munte

Vremea se înrăutățește la munte, temperaturile scăzând brusc cu șase grade Celsius. Cantitatea de precipitații crește până la 1 l/m², iar temperaturile se încadrează între 18°C și 9°C.

Vremea pare să se îmbunătățească joi, ploile devenind tot mai reduse.

Avertismentul meteorologilor! România, lovită de un fenomen meteo neobișnuit. Pericolul este uriaș... Orașul Castanilor rămâne fără castani! Explicația autorităților, halucinantă!...
Parteneri
Alimente pe care e recomandat să le eviți la micul dejun. Ce spun nutriționiștii despre aceste produse
Catine.ro
Ultimele știri
x