Vremea pe 4 zile. Temperaturile extreme lovesc România. Vine GERUL!

Meteorologii anunţă că vremea se va răci considerabil. Valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru această dată.

Meteorologii anunţă că vremea se va răci considerabil. Valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru această dată.

În weekend, vom avea între -3 și 5 grade, iar cele minime, în general, între -8 și -2 grade. La munte vor fi numai ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Muntenia și Dobrogea.

Astăzi, în BUCUREŞTI, cerul va fi mai mult noros și va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă, mai ridicată decât normalul perioadei, va fi de 3...4 grade.

Vremea va intra într-un proces de răcire în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în Moldova și 9 grade în Banat și Crișana, iar cele minime se vor situa între -8 grade în estul Transilvaniei și 3 grade în Banat. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor cădea precipitații slabe.

Sâmbătă vremea se va răci în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime, în general, între -8 și -2 grade. Cerul va fi mai mult noros, exceptând nord-vestul și parțial centrul teritoriului unde noaptea va deveni variabil. Se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare local în Oltenia și Moldova și pe arii restrânse în Muntenia și Transilvania și mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare local în Dobrogea, Banat și Crișana.

În BUCUREŞTI, vremea va continua să se răcească față de intervalul anterior, astfel că maxima termică va fi de 0...1 grad, iar minima de -5...-3 grade. Cerul va fi mai mult noros, însă doar trecător, ziua, este posibil să fulguiască. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze la rafală în general de 45...50 km/h.

Duminică, vremea va deveni geroasă în nordul și centrul țării și pe spații mici în rest. Va ninge slab pe arii restrânse, în sud-vest și pe litoral, și cu totul izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și 3 grade prin Banat, iar cele minime, în general, între -15 și -5 grade.

În BUCUREŞTI, vremea va fi rece, cu cerul variabil. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -8...-7 grade.

Luni, vremea se va menține rece, local geroasă dimineața și noaptea cu precădere în regiunile nordice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 2 grade, iar cele minime, în general, între -17 și -7 grade.

În BUCUREŞTI, vremea se va menține mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -9...-7 grade, posibil ușor mai scăzută în zona periferică.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri