Antena Căutare

VREMEA. Schimbări MARI de temperatură. Meteorologii spun că până acum nu ne-am mai confruntat cu așa ceva!

Vremea se află într-un proces de schimbare de temperatură. Potrivit meteorologilor, se va simți o încălzire accentuată în toată ţara, iar temperaturile pot urca până la 14-15 grade în Bucureşti. În sud se vor atinge chiar 16 grade.

Vremea se află într-un proces de schimbare de temperatură. Potrivit meteorologilor, se va simți o încălzire accentuată în toată ţara, iar temperaturile pot urca până la 14-15 grade în Bucureşti. În sud se vor atinge chiar 16 grade.

Vremea. Vor fi DOUĂ SĂPTĂMÂNI UNICE în istoria meteorologiei din România. Iarna asta nu-i ca celelalte!

LUNI. Vremea continuă să suprindă. Începând de luni, temperaturile vor începe să crească. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, centrul şi nordul ţării, unde pe arii restrânse, îndeosebi în cursul nopţii, vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi. La munte vor exista ninsori abundente.

VREMEA. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar noaptea trecător şi în nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 0-2 grade şi 11 grade iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 4 grade. Dimineaţa şi noaptea, îndeosebi în est şi în sud, local vor fi condiții de ceață.

Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

MARȚI. vor fi atinse temperaturi de record pentru ianuarie. Temperaturi istorice. Asta ne aşteaptă în următoarele zile, la nivelul întregii ţări. Practic, de la un ianuarie apocaliptic, după cum anunţau unii meterologi la sfârşitul anului trecut, ajungem la o lună a lui Gerar, care ar putea fi una dintre cele mai calde de când se fac măsurători.

„Amplitudinea pe aceste zile este destul de mare, chiar şi în zona Capitalei unde minima a fost de -11 grade în nopţile anterioare, iar peste două zile ne aşteptăm să maxime de 14, 15 grade”, explică Alina Şerban, meteorolog.

De la -20 de grade, minima zilelor trecute, temperaturile vor urca, în majoritatea zonelor din ţară, până la 15 grade. Iar românii deja profită de primele raze de soare blând.

România s-a zguduit iar! Cutremur cu magnitudinea 3,3, în judeţul Buzău, după ce sâmbătă un alt seism a avut loc în acel... Nativii Scorpion fac o schimbare importantă în sufletul vostru. Horoscopul zilei 29 Ianuarie 2018....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x