Antena Căutare

Zăpada a lăsat în urmă... bani! Un portofel plin cu bancnote a fost găsit după topirea zăpezii

Jandarmii postului montan Padiş au găsit, la sfârşitul săptămânii trecute, pe pârtia de la Vârtop, odată cu topirea zăpezii, un portofel cu acte şi bani ce fusese pierdut în februarie de un turist, a anunţat luni, printr-un comunicat, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bihor.

,,Cum zăpada a început să se topească pe pârtie, colegii noştri au observat portofelul într-un petec de pământ în timpul patrulării obişnuite în satul de vacanţă. Cu toate că avea o anumită sumă de bani, important e că persoana şi-a recăpătat acte de identitate", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Bihor, Ioan Bizău.

Portofelul a fost găsit pe la mijlocul pârtiei Piatra Grăitoare. Acesta conţinea o sumă de bani în lei şi valută, un act de identitate, un certificat de naştere, precum şi un card de sănătate şi un card bancar.

Jandarmii au reuşit să ia legătura telefonic cu proprietarul portmoneului, primind confirmarea că acesta a pierdut bunul respectiv în luna februarie.

,,Este vorba despre un tânăr de 30 de ani din judeţul Arad, care se afla pe data de 26 februarie, ca turist, în satul de vacanţă Vârtop. Acesta susţine că, aflându-se în telescaun, şi-a pierdut portofelul, care odată ajuns în zăpadă nu a mai putut fi găsit", a precizat Bizău.

Conform acestuia, jandarmii au luat legătura cu Poliţia Oraşului Ştei, urmând ca portofelul găsit să fie predat poliţiei, care va lua măsuri ca acesta să ajungă la proprietar.

Fetiţă de 3 ani, dispărută. Poliția ROMÂNĂ în alertă generală chiar în acest moment!... Incident cumplit pe șoseaua București-Pitești! O mașină a luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x