Căutare Live

Zeci de muncitori srilankezi de la o fabrică din Focşani, diagnosticaţi cu coronavirus

Un număr de aproape 50 de muncitori srilankezi de la o fabrică de confecţii din Focşani au fost confirmaţi cu coronavirus.

După ce în urmă cu o săptămână 21 de muncitori străini au fost depistaţi pozitiv, medicii epidemiologi au extins testările.

Au prelevat probe de alţi 22 de muncitori srilankezi care locuiau cu chirie în municipiul Focşani.

Astfel, au fost testate în total 129 persoane de origine srilankeză. 84 de teste au fost negative, două incerte, în timp ce pentru 43 de persoane rezultatele testelor au fost pozitive.

Doi muncitori care aveau şi alte afecţiuni au fost internţi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani, 19 persoane se află la centrul amenajat la Gălăciuc, în cazul celorlalte 22 urmând a se decide ce se va întâmpla mai departe, unde vor fi izolate.

Testările în rândul muncitorilor srilankezi de la o fabrică de confecţii din Focşani, au fost demarate după ce iniţial şapte persoane au fost confirmate cu COVID-19. Săptămâna trecută, zeci de munitori care erau izolaţi în modulele de la Garoafa au fost retestaţi, 21 fiind pozitivi, toţi asimptomatici. 19 dintre aceştia au fost duşi în centrul de la Gălăciuc, iar doi au fost internaţi la Focşani.

În judeţul Vrancea sunt, potrivit ultimelor informări ale Grupului de Comunicare Strategică, 515 cazuri de infecţie cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Medic de la Spitalul Universitar din Capitală decedat din cauza COVID-19... Când se vor deschide plajele în România! Nelu Tătaru, anunț de ultim moment! „Este o vară de încercare”...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri