Antena Căutare

Zeci de părinţi din Dej se tem să-şi mai lase copii afară, la joacă. Un individ cu apucături bolnave a băgat spaima în ei!

Oamenii trăiesc de câteva zile cu groaza în suflete după ce, în cartierul în care locuiesc, şi-a făcut apariţia un individ cu apucături bolnave.

Oamenii trăiesc de câteva zile cu groaza în suflete după ce, în cartierul în care locuiesc, şi-a făcut apariţia un individ cu apucături bolnave.

O mamă a reuşit să-l filmeze. Când a observat că este înregistrat, individul a luat-o la fugă.

Prins în fapt de o mămică

Totul s-a întâmplat într-o zonă centrală a Dejului. Teoretic, un cartier sigur. Practic, pare locul preferat de un individ cu apucături bolnave. Lucrurile astea indecente le face chiar în faţa copiilor. În momentul în care apare un adult, de obicei, dispare. În zonă sunt mulţi copii. Iar printre blocuri, un parc neamenajat pare că a devenit o atracţie pentru astfel de oameni.

Poliţiştii au refuzat să dea declaraţii despre acest caz, dar spun că, dacă va fi identificat, tânărul riscă să fie sanţionat.

Pentru gesturi obscene făcute în public, amenda e între 200 - 1000 lei. Dacă în urma declaraţiilor martorilor, poliţiştii vor face o altă încadrare juridică a faptei, individul ar putea ajunge după gratii. Până atunci însă, părinţii se tem să-şi mai lase copiii afară, la joacă.

Un nou caz zguduie din temelii școala românească. Un ONG publică un VIDEO cu profesorii care își lovesc fără milă elevii... Cazul „Ionuț” la indigo? Un copil de opt ani este în stare critică după ce a fost muşcat crunt de patru câini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x