Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Zeci de români aflați carantină, protest pe terasa unui hotel din Craiova! „Ne-au sechestrat”

Situație incredibilă surprinsă la un celebru hotel din Craiova! Zeci de persoane s-au urcat pe terasă pentru a protesta. Ministrul Sănătății a reacționat, în încercarea de-a liniști furia oamenilor.

Zeci de români aflați carantină, suiți pe terasa hotelului pentru a protesta! „Ne-au sechestrat”

sursa foto: romania tv

Aproximativ patruzeci de persoane s-au suit pe terasa hotelului unde se aflau în carantină, în cursul zilei de joi după-amiază, pentru a protesta. Oamenii și-au exprimat revolta și au explicat faptul că, deși au stat 15 zile în carantină, cei de la DSP nu le-a permis încă să plece acasă.

„Ne-au sechestrat”, a spus unul dintre protestatari, în timp ce un altul a spus că a fost pus să sune fie la Poliție, fie la DSP, dar că „nimeni nu își asumă răspunderea”.

citește și: Droguri ascunse în pâine, duse la un centru de carantină din Ilfov! Un jandarm a descoperit totul

Cei de la DSP Dolj au anunțat că se lucrează la documentele necesare pentru scoaterea din carantină și că, cel mai probabil, oamenii vor pleca chiar azi acasă.

Oamenii sunt nemulțumiți că nu li se permite să plece acasă (sursa foto: gds.ro)

citește și: „Confundați carantina cu sejurul?!”. Managerul unui hotel în care stau români, detalii revoltătoare: „Obiecte smulse din pereți, gunoaie aruncate de la balcon și urlete”

„Trebuie făcută o evaluare la ieșirea din carantină, adeverințe care se dau de către DSP. Rămâne ca fiecare DSP din fiecare județ să poată gestiona această situație. Condițiile în care cei din carantină au 15 zile, nu au 14 zile, pot primi această adeverință pot pleca și acasă. Noi am avut și cazuri inverse, în care nu au mai vrut să plece din carantină”, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, întrebat despre situația de la Craiova.

Sursa: Antena 3, Mediafax

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro