Antena Căutare

Un nume surpriză e favorit să-l înlocuiască pe Zidane la Real Madrid! Anunțul ziarului de casă al ”galacticilor”

Zinedine Zidane, omul care a marcat istoria recentă a celor de la Real Madrid, și-a anunțat plecarea de pe banca tehnică a campioanei Europei, la doar 11 zile de când a câștigat al 3-lea trofeu consecutiv al Ligii Campionilor.

Plecarea lui Zidane a surprins pe toată lumea, inclusiv pe președintele ”galacticilor”, Florentino Perez. ”Nu am fost pregătit pentru asta. Vreau să îi mulțumesc lui Zizou pentru pasiunea, dedicarea și ambiția de care a dat dovadă. Comportamentul său este un exemplu pentru toți. Sper că acesta nu este un adio și, într-o bună zi, va reveni la Real Madrid” a spus șeful madrilenilor.

Florentino Perez a avut însă un plan bine stabilit și, conform celor de la Marca, acesta are deja pregătit un nume pe care să-l numească pe banca Realului în locul lui Zidane.

Ziariștii de la Marca scriu că Mauricio Pochettino, antrenorul celor de la Tottenham, este favoritul lui Perez: ”Antrenorul pe care îl apreciez cel mai mult este Mauricio Pochettino” ar fi spus Perez într-un cerc restrâns de prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mauricio Pochettino tocmai a semnat prelungirea cu încă 5 ani a contractului cu Tottenham, însă a anticipat o posibilă plecare la un club mare și a stabilit o clauză în înțelegerea cu londonezii conform căreia poate pleca liber dacă este ofertat de PSG sau Real.

Mauricio Pochettino a mai antrenat în carieră pe Espanyol (2009-2012), Southampton (2013-2014) și, din 2014, se află pe banca lui Spurs. Cea mai bună performanță a sa la Tottenham e locul 2 în Premier League din sezonul 2016-2017.

BREAKING NEWS! CUTREMUR ÎN SPANIA: Zinedine Zidane și-a dat demisia de la Real Madrid: ”Echipa are nevoie de o schimbare... România, victorie marcă înregistrată cu Chile, după un amical cu multe goluri, răsturnări de situație și o eliminare. Bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x